Jun 16, 2014
admin

З першого липня в україні зростуть…

У звязку із зростанням комунальних тарифів, з 1 липня частина громадян зможе отримати компенсацію nl.ua на оплату комунальних послуг.

У Держбюджеті на 2014 рік фінансування програми забезпечення українців житлом Доступне житло: 70/30 становить 100 млн грн. Про це повідомили в Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву.

Вчора Верховна Рада зуміла прийняти 11 законів, не зважаючи на те, що опозиція блокувала роботу електронної системи Рада і в самому голосуванні брати участь відмовилась. Нардепи голосували руками, без розглядів і обговорень. Депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник запевнив, що усі, хто голосував руками, мають підтвердити свої голоси підписами. А оппозиція вже внесла в парламент постанови про скасування прийнятих 16 січня законів.

Американські гірки саме таку характеристику дали ріелтори ринку житлової нерухомості України, підбивши підсумки 2013 року. За даними фахівців служби маркетингу компанії ХАН (Харківське агентство нерухомості) , періоди небувалого затишшя чергувалися з несподіваною активністю галузі. При цьому основними причинами розігріву або охолодження ринку були зміни нормативно-правової бази і політична ситуація в країні, кажуть експерти.

Згідно з постановою Верховного суду, в Україні тепер діятимуть нові правила розділу майна для сімейних пар, які не зареєстрували свої стосунки.

Так, рішенням Верховного суду по справі №6-135ц13, навпіл будуть ділити тільки те майно, яке було куплено після 2004 року. А те, що було придбано раніше, потрібно доводити.

13.01.14 станом на 09:56 київські Банки та Пункти обміну валют (ПОВ) найбільш часто купують 1 USD за ціною 8.2450 UAH, що дешевше на 2.50 коп. ніж вчора та пропонують за ціною 8.2940 UAH, що дешевше на 0.60 коп.

Високий ступінь концентрації капіталу в сфері виробництва цементу в Україні загрожує зростанням його вартості і як наслідок собівартості житла.

Зокрема, сьогодні виробництво цементу в Україні сконцентровано в руках кількох іноземних холдингів з Німеччини, Ірландії, Кіпру та Росії, які володіють у країні тринадцятьма заводами.

Київська міськдержадміністрація планує оголосити конкурс із залучення інвестора для будівництва та експлуатації готельно-апартаментного комплексу з офісно-торговим центром та підземним паркінгом на вулиці Інститутській, 3-5, інформує прес-служба КМДА.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías