Jun 13, 2014
admin

Міжкімнатні двері відділяють різні…

Міжкімнатні двері за типом відкривання бувають: розсувні nl.ua і розпашні, двері - купе і складні. А також двері гармошка та двері гойдалки.

Вони виготовляються з дерева таких порід як: дуб та ясен, вишня і черешня, горіх і вільха, бук і береза, а також найкрасивіші двері - це виготовлені з червоного дерева.

По конструкції, міжкімнатні двері бувають з дерев'яного масиву або каркасного типу із стільниковим заповненням. Масив міжкімнатних дверей буває з одного шматка дерева або склеєний з декількох шматків. Двері, виготовлені з склеєних дерев'яних шматків краще протистоять жолобленню.

За типом обробки це пофарбовані фарбою, покриті прозорим лаком або лаком з кольором, а також ламіновані або покриті шпоном.

Тип відкривання дверей залежить від площі приміщення. Якщо у вас кімната невелика, то вам добре підійдуть одностворчаті, розпашні двері. Якщо кімната велика, то двостворчаті розпашні двері. Ці розпашні двері візуально розширять кімнату, але вкрадуть частину стіни, де ви могли встановити ще меблі. Розсувні двері заощадять і трансформують площу кімнати, і додадуть їй виду салону. Ці двері чудово підходять для холу і великих віталень. Вони об'єднають різні приміщення, при цьому створюючи максимально функціональні та стильні сучасні інтер'єри. За допомогою розсувних дверей ви зможете маніпулювати простором приміщення. Такі двері підходять для будь-якого отвору, крім арочного.

Міжкімнатні двері, виготовлені з дерев'яного масиву, прикрашені рельєфним різьбленням, вітражами та інкрустацією вважаються найпрестижнішими на ринку. Тому що вони виготовлені з натуральної деревини, і ця деревина високої якості. Покриті вони високоякісним лаком. Недоліком їх є висока ціна і велика вага. Шпоновані двері теж гарні, але основа їх зроблена з сосни чи ялини і покрита шпоном з дерева цінних порід. Іноді замість масиву використовують плити ДСП. Такі двері дешевші. Шпоновані двері виготовляються гладкими або філенчатими. Філенчаті двері мають декоративні фігурні заглиблення. Від складності таких заглиблень залежить ціна дверей. Ламіновані двері виготовляються так само як шпоновані, тільки обклеюються ламінованою плівкою. За рахунок цього, у них невелика вартість. Двері з MDF довговічні, міцні і надійні. Вони ще екологічно чисті, тому що плити MDF виготовляються без використання шкідливих синтетичних речовин. Міжкімнатні двері, виготовлені з MDF і покриті ламінатом, добре протистоять механічним впливам, а також і дії вологи.

Двері можуть бути суцільні, а також мати вставки з прозорого або матового, гладкого або навіть візерункового скла. Все це надає їм значно кращого дизайну.

Міжкімнатні двері виготовляються стандартних розмірів або на замовлення, під дверний проріз. Стандартні розміри, це ширина від 600 до 900 см, а висота 2000 см. На замовлення, ви можете замовляти будь-який розмір, на ваш розсуд. Головне щоб вони красиво вписувалися в інтер'єр вашого будинку.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías