Jun 10, 2014
admin

2012 2014 Dobriygospodar com ua…

У наш час на ринку товарів, склалася досить благополучна і складна для покупця ситуація: дуже багато продавців пропонує товари як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва на різний смак. Великий діапазон цін, різноманіття вибору виконання та міцності дверей, широкий спектр надаваних послуг.

Така різноманітність вибору вимагає від клієнтів додаткових знань про товар, щоб правильно оцінити всі пропозиції. На жаль, в даному спектрі є безліч можливостей, що б обдурити не обізнаного покупця. Але іноді, покупець сам провокує виробників і продавців на нечесну гру, заперечуючи те, що якісні товари не можуть мати малу вартість. Ці заперечення можуть бути викликані двома причинами: фінансові можливості клієнта чи застарілі погляди в системах оцінок.

Ці стереотипи є головними гальмами, які заважають розвитку ринку. У даній ситуації, виробник товарів зацікавлений не в надприбутку, а в підтримці іміджу своєї компанії та просуванні свого товару, виробник повинен зосередитися на професійних і чесних консультаціях клієнтів по своєму товару. Пропоновані виробником товари повинні володіти хорошою якістю при прийнятною ціною. При всій своїй простоті двері це не складний механізм, в якому всі елементи грають важливі ролі.

Однією з самих поширених технологій виготовлення полотна є каркасна. Існують два типи каркасів: на основі невеликих штампованих профілів або зроблені на основі прокату із сталі. Довговічність і якість полотна в даних випадках залежить від їх збирання і обробки, а також якості вихідних будматеріалів.

Каркаси дверей обшиваються металевими листами з двох сторін. Потрібно звертати велику увагу на зовнішню товщину листа. Зовнішній лист захищає запірну систему дверей, він є перешкодою для важелів і ріжучих інструментів, і він повине http://www.nl.uaн бути обшитий товстим шаром металу. Основна вага дверей оснащених зовнішнім листом товщиною близько півтора або навіть двох міліметрів сталі. Тільки на деяких моделях дверей їх товщина може досягати до чотирьох міліметрів. Якщо ви не бажаєте відчувати інші запахи з боку вулиці, потрібно звернути свою увагу на щільність прилягання полотна дверей до самої рами і на якість ущільнення по периметру рами.

Найбільш довговічними і надійними є самоочистні і дискові ригеля. У висувних ригелів є і свої недоліки, для нормальної роботи замикаючої системи дверей необхідне, точне попадання осей ригеля в відповідну частину рами. Виконати цю вимогу досить складно, тому як часто це не дозволяє деформація сталевих конструкцій, які відбуваються з часом. Щоб уникнути поломки замикаючої системи дверей, діаметр відповідних конструкцій роблять з невеликим запасом, які трохи більші діаметру самих ригелів або встановлюють змінювані пластикові конструкції, вони дають можливість люфту.

Досить важливе місце в усій конструкції дверей - займають дверні петлі. Вони відповідають за надійність і ергономічність роботи сталевих дверей. Найпоширеніші звичайні зовнішні петлі. Для тривалої і правильної роботи дверей кількість зовнішніх петель не повинна бути більше двох, а відстань між самими петлями повинна бути, якомога більшою. Петлі, ні за яких обставин, не повинні служити основним ригелем - якщо петлі спилюються, відчинити двері не представляє великої складності.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías