May 30, 2014
admin

В даний час багато вибирають для…

Існує nl.ua закрите і відкрите виконання таких сантехнічних елементів. Якщо кабіни відкриті, то вони не повністю, а частково огороджують простір. Часто у сантехнічних елементах такого типу одна із стінок являє собою наявну стіну ванної кімнати.

Крім того, такі душові кабіни можна встановити між двома стінок. Потім до них прикріплюють розсувні двері. Якщо кабіни закритого типу, то їх конструкція відрізняється наявністю кришки зверху і повної отгороженностью по периметру. В такі кабіни можна додатково встановити гідромасажну техніку.

Також можна вибрати душові кабіни, які монтують відразу на підлогу. У них немає піддону, а наявний підлогу встановлюють зливний пристрій, який приєднують до каналізаційної системи.

Якщо душові кабіни оснащені якісними піддонами, то вони нітрохи не поступаються конструкції, описаної вище. Якщо піддон хорошої якості, то він здатний, не прогинаючись, витримувати вагу дорослої людини і падаючої води.

Слід підбирати антискользящую поверхню для зручності використання. Крім того, в піддоні повинно розташовуватися зливний отвір. Піддони за формою і розміром є місткими і компактними.

Є 5 типів піддонів: емальовані з чавуну (практично не застосовують в наш час), керамічні (фаянсові), сталеві емальовані, акрилові, вироби з штучного мармуру. Ціни на душові кабіни залежить і від матеріалу, з якого виготовляють піддон.

Чавунні і сталеві емальовані піддони є надійними і міцними. Але під напором води вони шумлять. Якість емалі, нанесене на них, визначає їх термін служби.

Продукція з акрилу приємна у використанні і тепла. Але такі елементи потрібно зміцнити з нижньої сторони, так як вони прогинаються.

Вироби з штучного мармуру відмінно виглядають і добре виглядають в будь-якій ванній кімнаті. За ними легко доглядати і вони відрізняються високою міцністю. Єдиним мінусом є висока ціна.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías