May 22, 2014
admin

За останні років десять тротуарна…

Якщо ви вирішили оформити стоянку під авто або ж під їзну дорогу до будинку за допомогою mexes.com.ua тротуарної плитки, вам слід вибирати тільки відбропрессованую. Вона відрізняється відмінною якістю, довговічністю, відмінно переносить перепади температур і великі морози. Така плитка виробляється на заводах, має невисоку ціну. Вона не відрізняється особливою витонченістю і малюнками, зазвичай це сіра квадратна або прямокутна плитка з простим геометричним малюнком. Для місць, де часто їздять автомобілі, що не вибирайте велику тротуарну плитку, тому як вона швидко потріскається.

Для дачної ділянки, укладання доріжок і майданчиків перед приватним будинком кращим варіантом стане вібролита плитка. Геометрія такої плитки, звичайно, не ідеальна, вона робиться вручну. Тому це тротуарна плитка ціна якої вище, ніж у інших видів. Однак по стійкості і якістю вона практично не поступається вібропресування. Завдяки своєму спочатку світлого відтінку її можна пофарбувати в будь-який колір. За бажанням можна вибрати з малюнком.

І, напевно, останнє негласне правило чим нижче ціна на товар, тим нижче якість. Тому не скупіться при покупці плитки, щоб потім постійно не доводилося латати дорогу.

XHTML: Ви можете використовувати наступні теги: &lta href= title= &gt &ltabbr title= &gt &ltacronym title= &gt &ltb&gt &ltblockquote cite= &gt &ltcite&gt &ltcode&gt &ltdel datetime= &gt &ltem&gt &lti&gt &ltq cite= &gt &ltstrike&gt &ltstrong&gt

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías