May 21, 2014
admin

Популярність зведення гіпсокартонних…

Для зведення міжкімнатних перегородок і арок ідеально підходять сталеві профілі, які є каркасом для гіпсокартонних конструкцій. Наші фахівці готові за Вашим бажанням здійснити монтаж одинарного або подвійного каркаса, який згодом обшивається гіпсокартонними листами .

Обмежень по довжині гіпсокартонних перегородок практично немає, висота залежить від товщини і типу стійок, а також від відстані між ними. Тип каркаса гіпсокартонних перегородок в кожному окремому випадку підбираються залежно від призначення приміщень. Допускається проводка електричних кабелів в кар mexes.com.uaкасі конструкції.

Ми проводимо всі роботи з дотриманням технології, тому гіпсокартонні перегородки служать тривалий час. Ретельний підбір вихідних матеріалів і уважний, професійний сервіс дозволяють не тільки гарантувати якість робіт, але і регулювати їх вартість. Ми прагнемо мінімізувати Ваші витрати на ремонт, не економлячи на його якості.

Якщо Ви зацікавлені в якісному і професійному монтажі гіпсокартонних перегородок, наші фахівці готові допомогти Вам у цьому.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías