May 20, 2014
admin

Всі ми пам ятаємо ці строчки з…

Ще зовсім недавно ми обходилися без цього чудесного предмета інтер єру ванної кімнати , задовольняючись просто раковиною-умивальником, а всілякі упаковки пральних порошків, засобів для чищення кахлю і іншого ховали за не завжди красивий пластиковий «екран».

З тих пір багато води витекло, і зараз способів облаштування ванної кімнати існує безліч. Мало того, що будівельні гіпермаркети і ринки пропонують всілякі колекції керамічної плитки для оздоблення стін і підлоги та змішувачі, причому в деяких настільки космічний дизайн, що спочатку й не розумієш, ЯК це працює. Прилипають до тіла шторки, так і норовлять зіскочити з кілець, також пішли в минуле. Замість них можна встановити спеціальну розсувну панель, а можна взагалі демонтувати ванну і встановити звичайну душову кабіну, причому деякі з них оснащені навіть радіо, напевно, щоб було не нудно натирати себе мочалкою.

Однак повернемося до наших баранів, а точніше, до Мойдодир. Хоча навряд чи хтось не знає, нагадаємо, що Мойдодир це звичайнісінький шафа, в який монтується раковина зі змішувачем. У нього дуже багато переваг.

По-перше, це прекрасний варіант для маленьких або суміщених санвузлів. Уявіть, що вам потрібно скласти кудись безліч коробок з пральним порошком, щоб до них не дісталися кішка або маленька дитина, скласти предмети особистої гігієни, шампуні, гелі, мило, придбані про запас, скласти рушники та інші дрібниці, так необхідні у ванній кімнаті .

По-друге, шафа-Мойдодир прекрасно закриває собою всю водоразводку (труби). Погодьтеся, що вони можуть досить зіпсувати прекрасний вид щойно відремонтованої ванної, що виблискує новими кахлем і хромованими змішувачами.

По-третє, якщо ваша ванна кімната настільки мала, що в ній просто неможливо розвернутися, то можна в ц� mexes.com.ua� шафу заховати і невелику пральну машину . Це дозволить заощадити місце і не порушувати сучасним агрегатом загальний вигляд ванної кімнати, витриманої, наприклад, в єгипетському стилі.

По-четверте, якщо вам дозволяє простір і кошти, то додатково до шафи-Мойдодир ви можете придбати комплекти меблів для ванної кімнати високі шафи, куди можна повісити пару махрових халатів і скласти велику стопку рушників, тумби, куди можна покласти брудну білизну. І все це буде витримано в єдиному стилі і прекрасно один з одним поєднуватися.

Крім того, практично всі Мойдодир мають велике дзеркало і додаткове освітлення, що дозволить вам з великим комфортом приводити себе в порядок вранці та ввечері. А всілякі полички дозволять зручно розкласти зубну пасту, крем для гоління, щітки і бритви, не роблячи зайвих отворів в кахлі.

Однак є й ті, хто шкодує про встановлення такого шафи. Наприклад, одна дівчина скаржилася, що її Мойдодир був настільки хитро і міцно встановлений майстрами при ремонті, що коли трапилася неприємність у вигляді протечки труб, що ведуть до змішувача умивальника, їм довелося просто відривати його від стіни, щоб сантехнік зміг отримати доступ до розведення і усунути протечку. Адже ясно, що не дуже зручно орудувати розвідним ключем у повній темряві, забравшись в невелика шафа. Загалом, встановити заново його не вдалося, і довелося піти на додаткові витрати, щоб привести ванну кімнату в порядок.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías