May 20, 2014
admin

Що таке штучний камінь? штучний…

В останні роки штучний камінь стали виробляти і з Росії, що, значно, знизило ціни на його доставку. Крім того, російський камінь краще адаптований під наші кліматичні умови.

Відповідно до сформованої дизайнерської традиції, штучний камінь прийнято активно використовувати для зовнішньої обробки будинків, парканів , альтанок і для оформлення таких архітектурних деталей як колони, цоколі та вікна. Однак з плином часу оздоблення штучним каменем розширила свої кордони, і даним матеріалом стали спочатку облицьовувати стіни ресторанів, барів, торгових центрів, готелів і так далі, а потім штучний камінь став елементом, здатним створювати неповторний та унікальний дизайн інтер єрів квартир і заміських будинків.

В даний час штучний камінь в інтер єрі широко застосовують для оформлення стін їдалень, коридорів, кабінетів, кухонь і так далі. При вдалому дизайні штучний камінь в квартирі або заміському будинку надає приміщень вишуканий і респектабельний вигляд. Такий камінь практично не має обмежень по створенню варіантів фактури і колірної гамми.

Деякі компанії роблять штучний камінь на замовлення, що дозволяє створювати обробку штучним каменем, яка ідеально вписується в будь-який задуманий інтер єр. Причому часто не тільки в новий інтер єр, а й для стильної реставрації вже існуючого. Інші фірми пропонують на вибір фантазійні варіанти фактур, наприклад, з імітацією зліпків морського дна з шматочками коралів і черепашками.

Дуже часто оздоблення штучним каменем використовується для оформлення зимового саду: зелень прекрасно виглядає на тлі каменю, створюючи унікальне відчуття повного єднання з природою. Досить цікавого дизайну можна домогтися при використанні крупнорельефний штучного каменю в інтер єрі.

Наприклад, дуже ефектно � www.mexes.com.ua�иглядає обрамлення віконних і дверних прорізів великими каменями: відбувається якась стилізація під старовинний замок. У просторих приміщеннях з товстими стінами такий дизайн виглядає дуже гармонійно і стильно. Так що штучний камінь в інтер єрі володіє великими можливостями, реалізація яких залежить від смаку і задумів господаря квартири.

Серед властивостей штучного каменю можна виділити наступне. По-перше, такий матеріал має набагато меншу вагу, ніж його натуральний побратим. А, значить, він більш зручний в роботі і має меншу ціну. По-друге, декоративні властивості штучного каменю в квартирі не поступаються натуральному. По-третє, по міцності і довговічності він також перебуває на одному рівні зі своїм природним аналогом. По-четверте, штучний камінь є досить вологостійким матеріалом. Але варто пам ятати, що при постійному контакті з хлорованою водою (наприклад, при обробці каменем басейну ), поверхня матеріалу потребує періодичної обробці гідрофобними складами.

По-п яте, штучний камінь в інтер єрі не вимагає особливого догляду, він не змінює колір, фактуру і здатний прослужити кілька десятків років. По-шосте, штучний камінь стійкий до перепадів температури і не горючий. При цьому зручно, що в колекціях такого каменю є готові кутові елементи, що значно полегшує роботу з облицювання.

Як бачите, штучний камінь це матеріал, який може ефектно перетворити будь-який інтер єр і надати йому особливий, унікальний колорит.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías