May 20, 2014
admin

Звичайно кожна людина хоче щоб…

Виходячи з даних критеріїв, нічого дивного немає в тому, що дуже часто вибір людей зупиняється на пінопласт. Насправді, стельова плитка, створена з пінопласту, досить дешева. Особливих же труднощів не представляє і її монтаж. А за своїми характеристиками довговічності, міцності і водонепроникності така стельова плитка здатна конкурувати з дорогими зразками стельових матеріалів.

Також важливо й те, що стеля, декорований пінопластом, виглядає дуже ефектно. Особливо, якщо врахувати, що така стельова плитка не обов язково повинна являти собою звичне стельове покриття білого кольору. Сьогодні плитка з пінопласту може бути будь-якого відтінку. Також зручно і те, що пінопласт можна пофарбувати у вибраний колір вже прикріпленим на стелі. Тому, якщо Вам набридне білий колір стелі, то описаний вище спосіб дозволить Вам швидко і недорого оновити існуючий інтер єр.

Великим попитом користуються також ламінована стельова плитка з пінопласту: вона також буває різних кольорів і відтінків. Уявіть, наприклад, як ефектно виглядає стеля, декорований плиткою під імітацію фактури таких природних матеріалів як дерево або камінь. При цьому варто врахувати, що відмінність від благородного матеріалу на висоті стелі mexes.com.ua можуть помітити тільки компетентні люди.

Крім того, варто врахувати, що стельова плитка з пінопласту може випускатися різної форми, що дозволяє створювати з неї досить ефектні композиції. До слова сказати, використовується така плитка не тільки на стелі, а й на стінах: теж дуже красиво і зручно. Високі ж експлуатаційні властивості дозволяють застосовувати пінопласт в різних по типу кімнатах, навіть у ванній і басейнах.

Класичний варіант поклейки плитки «радить» розміщувати плитку на стелі по горизонтальних лініях, але дуже оригінально виглядає і її діагональний варіант. Зручно також і те, що плитка легко ріжеться, що дозволяє її підігнати під будь-яку форму стелі.

Головна ж думка, яку ми хотіли донести до Вас цією статтею, полягає в наступному: якщо підійти до ремонту творчо, то використовуючи навіть такий простий і дешевий матеріал як пінопласт, можна створити стельове покриття, яке дозволить Вам насолоджуватися вийшов у Вас красивим і практичним дизайном інтер єру.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías