May 20, 2014
admin

Коли з являється бажання придбати…

Коли з являється бажання mexes.com.ua придбати сталеві радіатори для заміни старих батарей системи опалення на нові сталеві радіатори, відразу ж виникає маса питань, адже на перший погляд всі вони однакові, мають ряд схожих переваг: широкий типорозмірний ряд, високу тепловіддачу, низьку теплову інертність, естетичний зовнішній вигляд і простоту монтажу. Але різниця все ж є. І не тільки в назвах фірм виробників, але і в технічних параметрах, що відбивається і на ціновій категорії. У чому ж ці відмінності?Отже, почнемо з самого дешевого на сьогоднішній турецького сталевого радіатора Thermogross.

За ціною сталеві радіатори Thermogross перевершують всі інші, присутні в продажу і це величезний плюс. Також є можливість вибрати необхідний тип і розмір радіатора серед дуже великого асортименту продукції, представленого на ринку. Сталь, що використовується при виробництві сталевих радіаторів, трохи тонший, ніж у радіаторів інших фірм виробників, що, природно, робить дані радіатори легше і відчутно впливає на ціну. Ще одним несуттєвим, але все ж мінусом, є колір радіатора. Він не сліпуче білий, а з домішкою бежевих відтінків. Але, може, такий Ви шукаєте?

Італійські сталеві радіатори DeLonghi відомий своїм відмінним поєднанням теплотехнічних показників і характеристик, цікавого і привабливого дизайну. Закруглені кути, обтічні форми, ідеально білий колір будуть органічним доповненням будь-якого інтер єру. До того ж унікальний катодний електрофорезні процес фарбування радіаторів, який застосовується виробником, робить поверхню сталевого радіатора стійким до дрібних подряпин і легким механічним впливам. Кожен радіатор має якісну упаковку з жорсткого, міцного поліетилену з додатковим захистом картонними вставками. Виходячи з усього перерахованого, відповідно ціна трохи більше ніж у радіаторів Thermogross. Гарантія фірми DeLonghi на сталеві радіатори свого виробництва лише рік, незважаючи на високі термодинамічні показники.

Сталеві радіатори Korado, ціна яких помітно вище аналогів, займає найдорожчий сегмент ринку, а й відповідає самим високим вимогам по економії тепла та якістю. Має сертифікат якості ISO 9001:2000. Сталеві радіатори Korado виключно екологічні, проходять спеціальну перевірку в акредитованих і сертифікованих лабораторіях. Сталь, з пониженим вмістом вуглецю, яка використовується при виробництві, має підвищену міцність, надійність і великий гарантійний термін служби. Сталеві радіатори Korado представлені в дуже широкому асортименті моделей (близько 15) і великий колірній гамі.

Вибір радіаторів на сучасному ринку дуже великий: якщо, виходить, заощадити на ціні, то відповідно страждає якість, і, навпаки, купуючи якість, надійність і довговічність доводиться заплатити дорожче. Але це особисто Ваш вибір і, яким би він не виявився економити чи ні в результаті отримаєте надійний сталевий радіатор для установки в централізованих і автоматизованих системах опалення, довговічність і простоту обслуговування і монтажу, а також тепло, затишок і комфорт Вашого будинку.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías