May 6, 2014
admin

Водонагрівач electrolux ewh 80…

Водонагрівачі, Бойлери по вигідним цінам www.nazarella.com.ua представлені в нашому інтернет-магазині. Ви можете придбати потрібну модель завигідними цінами у Києві, Вінниці, Львові, Полтаві, а також у Луцьку, Дніпропетровську, Донецьку,Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кіровограді, Севастополі, Луганську, Миколаєві, Полтаві,Рівному, Сумах, Тернополі, Харькові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові, Чернівцях.

Багато хто з нас купує бойлери, щоб забезпечити тепло і високу температуру води в будь-який час року. Щоб ця техніка служила довго і не потребувала ремонту, необхідно пам'ятати декілька нюансів за її вибором. Перше, що потрібно знати, це різновиди нагрівачів. Електричні прилади діляться на проточні та накопичувальні (або ємнісні). Перший вид вважається дуже надійним і якісним, він виключає утворення повітряних пробок і досить швидко працює. Мінус цього пристрою в тому, що він витрачає дуже багато електроенергії. Ємнісні або накопичувальні варіанти дозволяють користуватися гарячою водою постійно і у великих обсягах. Така модель коштує дорожче, ніж проточна. Необхідно визначитися ще й з призначенням водонагрівача. Він може використовуватися для нагріву невеликої кількості води на кухні, як резервуар з гарячою водою в разі відключення системи, як джерело води для побутових цілей, як основне джерело гарячої води. Пам'ятайте також і про кількість осіб, які будуть користуватися пристроєм. Нарешті, виберіть відповідний для Вас тип нагрівача - настінний, вбудований або підлоговий.Водонагрівач Electrolux EWH 80 Quantum Slim (1.5 кВт, обєм бака - 80 л, трубчатий нагрівальний елемент, макс. температура нагріву води: +75°С, напорний спосіб подачі води, тиск на виході - 7,5 атмосфер, індикатори включення і нагріву, термометр,...

Водонагрівачі, Бойлери по вигідним цінам представлені в нашому інтернет-магазині. Ви можете придбати потрібну модель завигідними цінами у Києві, Вінниці, Львові, Полтаві, а також у Луцьку, Дніпропетровську, Донецьку,Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кіровограді, Севастополі, Луганську, Миколаєві, Полтаві,Рівному, Сумах, Тернополі, Харькові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові, Чернівцях.

Багато хто з нас купує бойлери, щоб забезпечити тепло і високу температуру води в будь-який час року. Щоб ця техніка служила довго і не потребувала ремонту, необхідно пам'ятати декілька нюансів за її вибором. Перше, що потрібно знати, це різновиди нагрівачів. Електричні прилади діляться на проточні та накопичувальні (або ємнісні). Перший вид вважається дуже надійним і якісним, він виключає утворення повітряних пробок і досить швидко працює. Мінус цього пристрою в тому, що він витрачає дуже багато електроенергії. Ємнісні або накопичувальні варіанти дозволяють користуватися гарячою водою постійно і у великих обсягах. Така модель коштує дорожче, ніж проточна. Необхідно визначитися ще й з призначенням водонагрівача. Він може використовуватися для нагріву невеликої кількості води на кухні, як резервуар з гарячою водою в разі відключення системи, як джерело води для побутових цілей, як основне джерело гарячої води. Пам'ятайте також і про кількість осіб, які будуть користуватися пристроєм. Нарешті, виберіть відповідний для Вас тип нагрівача - настінний, вбудований або підлоговий.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías