May 2, 2014
admin

Якщо ви колинебудь зберігали меблі…

Вам будуть потрібні: - відбілювач - вода - відро - білі ганчірки - поліроль для меблів - маска http://www.bestcool.com.ua на обличчя - міцні гумові рукавички - засіб для чищення марки Pine-Sol (перевірений часом засіб для потрібної поверхні, яке не зашкодить меблі) або іншої марки - Woolite ще один перевірений засіб для чищення, підійде для тканин (оббивка), або засіб іншої марки.

1. По можливості, винесіть уражену меблі на вулицю. Працювати зовні вам буде зручніше в усіх відношеннях: більше місця, так само ви не будете вдихати токсинами випаровування хімічних засобів і суперечки самої цвілі або мілдью (викликають цілий ряд різних захворювань). Але в будь-якому випадку вам необхідно скористатися спеціальною маскою, що закриває ніс, рот і по можливості ока (захисні окуляри). Меблі варто покласти на старий непотрібний плед, клейонку або щось аналогічне.

2. Одягніть пару хороших, щільних гумових рукавичок і виберіть свій очищувач. Останній залежить від того, яку частину меблів ви маєте намір чистити в даний момент. Pine-Sol вам знадобиться для дерева, і Woolite для оббивки.

3. Розприскайте відповідний за типом матеріалу очищувач на зони з цвіллю і зітріть ганчіркою. Занурте ганчірку в гарячу воду, ретельно прополощіть і відіжміть. Продовжуйте працювати з очищувачем, ганчіркою і водою до тих пір, поки поверхня меблів не очиститься від цвілі. На цій стадії ви все ще можете помітити залишки цвілі на предметах обстановки. Якщо ви працюєте з оббивкою, яку не можна зняти з меблів, припасіть достатній обсяг чистої гарячої води, щоб врешті як слід вимити вбере в оббивку, і, що найгірше, в підкладку, що чистить.

4. Залиште меблі на вулиці на сонці просохнути повністю, як слід. Сонце і вітер допоможуть висушити цвіль і мілдью, і самі меблі, тобто приберуть всі умови для виживання і подальшого зростання цвілі. Плюс, після хімікатів предмети обстановки потрібно буде провітрити в будь-якому випадку. Якщо вода вбралася в тканину / підкладку, постарайтеся руками вичавити все, що зможете, інакше навіть на вулиці ця частина меблів буде сохнути дуже довго.

5. Дезинфікуйте вашу меблі сумішшю з води з відбілювачем. Змішуйте з розрахунку 1 стакан відбілювача на кожні 5 склянок гарячої води. Використовуйте! Чисту! білу ганчірку, і, вимочуючи її в суміші у відрі, віджимайте не повністю і протирайте по кілька разів ті ділянки меблів, що були вражені цвіллю і мілдью. Відбілювач остаточно вб є цвіль (не пошкодивши при цьому меблі через невеликій концентрації), так що після даного кроку ви не повинні більше бачити навіть залишки цвілі на меблях. За бажанням, заздалегідь випробуйте розчин на невеликій ділянці меблів там, де результат в будь-якому випадку помітний не буде почекайте 5 хвилин після нанесення, якщо нічого не сталося, з сумішшю можна працювати. Якщо все ж відбілювач залишив явні сліди, можливо: - погана фарбування на оббивці (або покриття дерева) меблів і відбілювач не можна використовувати в принципі - справа в самому відбілювач і вам потрібно випробувати іншу, більш перевірену марку кошти.

Підготуйте чисту воду і чисту ганчірку і протріть ті місця на меблів, які контактували з відбілювачем.

7. Відполіруйте дерев яні частини меблів, т. к. чистка зніме оригінальну, виробничу полірування. Pledge по дереву прекрасно підійде для цих цілей.

- На час всього процесу, коли ви будете працювати з хімікатами миючими засобами, відбілювачем (особливо) і поліролью, обов язково одягайте захисну дихальну маску

- Постарайтеся уникнути появи і розростання плісняви та мілдью, переконавшись, що гараж чи сховище добре провітрюються. По можливості відвідуйте вашу меблі кожні пару днів і відкривайте ненадовго двері гаража / сховища, щоб провітрити приміщення. Навіть за наявності проведеного електрики в приміщенні, вологопоглинач залишати в ньому вкрай не рекомендується залишені без нагляду, вони часто викликають пожежі

- Якщо перед вами антикварні меблі, уражена пліснявою, найкраще зв язатися з фахівцем, який допоможе не пошкодити її в процесі чищення і відновить предмет обстановки до його первісного вигляду після.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías