May 2, 2014
admin

Дорогі і якісні змішувачі від…

Про те, як же вдало, а головне своїми руками відремонтувати змішувач у ванній або кухні, піде мова в цій статті.Перш за все, варто сказати, що для кожного виду змішувачів характерні свої види поломок, які необхідно знати, як усунути.Отже, будемо розбирати види змішувачів і характерні поломки.

Даний вид змішувача досить поширений серед обивателів. Основний поломкою в таких змішувачів є знос гумової прокладки, яка закриває впускний отвір кран-буксу. Тому, перш за все при виявленні поломки в таких змішувачах, перше, що необхідно зробити замінити прокладку, яка при сильному зносі не витримує подається напір води, через що починається текти крана в цілому.

Для цього, вам необхідно просто перекрити воду, розібрати змішувач і придбати нову гумову прокладку. Звертайте увагу на те, що в даний час у продажу є різні по діаметру і розміру прокладки, тому бажано для зразка взяти з собою стару прокладку, щоб придбати її аналог, інакше вам просто доведеться бігти за одною прокладкою.

Іноді відбувається наступне, при зміні старої прокладки на нову, ви все одно можете помічати текти крана. Це характерно для іншого виду поломки, такого як знос т.зв. «Сідла». Сідлом, як правило, прийнято називати те місце в змішувачі, куди впирається гумова прокладка. Для того, щоб усунути виниклу проблему, достатньо придбати спеціальну фрезу, яка встановлюється в корпус змішувача. Фрезу можна встановлювати як за допомогою дриля або ви� bestcool.com.ua�рутки, так і вручну. Після того, як ви встановите фрезу і нову прокладку, можете бути впевнені в справності вашого змішувача.

Змішувач приходять на зміну вентильним змішувачів і останнім часом набувають велику популярність. Напір і температура води в таких змішувачах регулюється одним важелем. Закриття-відкриття: вниз вгору, гаряча холодна: вліво вправо. Основними функціональними елементами в подібних змішувачах є картриджі, які можуть бути як кульовими, так і дисковими.

Картриджі є більш надійними в порівнянні з гумовими прокладками, але навіть вони можуть виходити з ладу. Як правило, картридж підлягає заміні в тому випадку, якщо почалася текти що з гусака, а саме поверх важеля (в неприпустимих місцях). Тому, якщо вам терміново потрібно змінити картридж, розберіть кран і вийміть старий картридж, саме з ним ви вирушите в магазин. Варто пам ятати, що кульові картриджі не підходять до змішувачів з дисковими картриджами, і навпаки.

Як бачите, здійснити легкий ремонт змішувачів власноруч не так вже т складно, головне попередньо добре розібратися в механізмі дії змішувачів. І тоді, ваш змішувач прослужить вам ще довго і вірно.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías