Abr 30, 2014
admin

Дельта банк надає в оренду індивідуальні…

можливість alfaic.ua надання права на користування сейфом іншій особі. Для цього необхідно надати нотаріально завірену довіреність на ім’я особи, якій Ви доручаєте користування сейфом.

здійснюється попередня оплата вартості оренди за весь період оренди сейфа шляхом внесення готівки в касу відділення банку (в т.ч. ПДВ)

вноситься застава за замок та ключі від сейфа у розмірі 800 грн, яка повертається після закінчення терміну дії договору за умови повернення ключів та цілісності замка.

Дельта Банк надає в оренду індивідуальні банківські сейфи, призначені для зберігання документів і цінностей. Скориставшись індивідуальним сейфом від Дельта Банку Ви будете впевнені, що Ваші особисті цінні речі знаходяться у безпеці.

можливість надання права на користування сейфом іншій особі. Для цього необхідно надати нотаріально завірену довіреність на ім’я особи, якій Ви доручаєте користування сейфом.

Дельта Банк був створений в 2006 році як спеціалізований центр споживчого кредитування з метою задоволення масового попиту на споживчі кредити.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías