Abr 22, 2014
admin

Штучний декоративний камінь будівельний…

Такі переваги плитки під декоративну цеглу d.hatena.ne.jp, як невисока ціна, природне походження гіпсу - основи з якого виготовляють плитку, широкий вибір для застосування в оформленні вітальні, кухні, коридору та інших приміщень роблять цей облицювальний матеріал одним із незамінних у будівельних роботах та дизайнерських розробках.

Необхідні інструменти: Гумовий молоток, кельми (широка і вузька), кліщі, рівень, щіточка і пензлик, мішечок для цементного розчину, ножівка.

Якщо основа пориста (штукатурка і т.п.) або температура поверхні вище + зоо с, то її спочатку необхідно обробити грунтівкою, або клейовою сумішшю

Нанесіть клей "CeresitCT-11", "Perflix Knauf" або інший на невелику площу (0,5 кв.м.), щоб він не підсох до того, як Ви приклеїте плитку.

Розшивання швів можна проводити також злегка зволоженим пензликом, розгладити клей у швах, поки його шар не зрівняється з краєм плиток.

Для додаткового захисту фанеровані стіни обробити гідрофобною речовиною: типу DelfinAtlas , Артисан 7, Полімін, Полірем або іншими.

Приступаючи до обробки, перевірте стіну - гідрофобізація проводиться при повному висиханні клейової і расшивочной сумішей через 5-6 доби.

Штучний декоративний камінь це загальна назва будівельного облицювального матеріалу-плитки, який імітує форму, фактуру та колір лицьової поверхні гірських порід (натуральне природнє каміння), а також тонкостінну цеглу.

Штучний камінь створює ілюзію спеціально підібраного і обробленого каменю. Хоча слово штучний справедливе для нього лише частково, так як поряд з різними наповнювачами та барвниками основним компонентом при виготовленні є гіпс, який має природнє походження. Тому основним критерієм якості штучного каменю є наближення його характеристик до природніх властивостей каменю.

Той, хто живе в гармонії з природою, може гідно оцінити такий облицювальний матеріал як штучний декоративний камінь. Цей матеріал широко застосовується при створенні елементів інтер єру житлових приміщень, барів, ресторанів, кафе, більярдних, готелів, торговельних центрів. Перевагою є також низька ціна, вартість дорівнює вартості обоїв.

Декоративний штучний камінь має дуже широку гаму кольорів. Різномаїття кольору та відтінку дають змогу дизайнеру не обмежувати політ своєї фантазії, створюючи в приміщенні неповторну атмосферу затишку. Облицювання штучним каменем чудово гармоніює з деревом, мозаїкою, ковальськими виробами та навіть з простими поштукатуреними стінами коридорів, столових, кухонь, кабінетів. Завдяки термостійкості штучний камінь використовується для оформлення поверхні камінів та печей. Неповторного шарму можна надати будь-якому приміщенню, чи то офіс компанії, заміський будинок, чи сучасна квартира, використовуючи при цьому штучний камінь.

Штучний декоративний камінь прекрасно лягає на будь-яку поверхню, простота його укладання є вагомою перевагою цього матеріалу над своїм природнім аналогом. Процес облицювання штучним каменем є набагато простіший та легший у порівнянні з роботою з природнім каменем навіть завдяки наявності кутових декоративних елементів. З натурального каменю виготовити їх доволі складно, проте пошкодити камінь можна легко. З інших недоліків природнього облицювального матеріалу слід виділити такі, як підвищений радіоактивний фон, набагато більша вага та вартість як самого матеріалу, так і його монтажу, невідома історія його походження.

Штучний декоративний камінь в Рівненській області. Доставка, можливе облицювання, замовлення кольору, послуги по дизайну. Ціна: "стара цегла"-115грн./кв.м., "Афіна"-130грн./кв.м., "Венеція"-135грн./кв.м.

Облицювання гіпсовою плиткою під різні фактури декоративної цегли. Такі переваги плитки під декоративну цеглу, як невисока...

Ласкаво запрошуємо в світ декоративного оформлення! Штучний декоративний камінь це загальна назва будівельного облицювального матер...

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías