Abr 18, 2014
admin

Компанія «гранд брук» заснована…

За роки існування нами було реалізовано понад 300 проектів ?????????.jp по вкладанню бруківки та укладено більше 90 000 квадратних метрів! А це більше 13 футбольних стадіонів за нормативами FIFA або 90 автозаправних станцій.

На сайті ви можете переглянути цікаві фото укладання бруківки, дізнатися ціну укладання бруківки, а також зв`язатись з нами по контактному телефону (067 340-52-39, 050 030-17-02) для більш детальних обговорень можливої співпраці.

Оскільки ми співпрацюємо з відомими компаніями по виробництву бруківки «Магік» та «Озон» - наші клієнти можуть отримати від них знижки при закупівлі власне бруківки. При замовленні наших послуг ми допомагаємо придбати тротуарну плитку хорошої якості за нижчими цінами, аніж у офіційних представкиників. Детальніше про знижки – по телефону (067 340-52-39, 050 030-17-02).

Якщо ви хочете, щоб ваша бруківка була не тільки гарно вимощеною, але й якісною то довговічною – варто дотримуватись певних правил та вимог, тому тільки досвідчені спеціалісти компанії ГрандБрук можуть зробити таку роботу правильно.

Пам`ятаймо, що якісна укладка бруківки сьогодні – це інвестиція в комфорт та безпеку завтра. Будьте обережні та замовляйте послуги лише у професіоналів, які дійсно мають великий досвід роботи та можуть гарантувати якість своєї роботи.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías