Abr 2, 2014
admin

Розташування приватний готель…

розташований в одному з мальовничих куточків Південного берега Криму, між м. Алушта і Партеніт на самому березі моря (в районі сел. Малий маяк www.nandemo-best10.com і Санаторію "Скеля"). Відпочинок в отелення ідеально підійде для сімей з дітьми та любителям тиші і романтики.

загальною площею 40 кв.м. складаються з 2 кімнат і мають все необхідне для комфортного відпочинку: двоспальне ліжко, 2 телевізори, передпокій з гардеробом, що розкладається диван, крісло, стіл, холодильник, тумбу для взуття, санвузол з ванною.

загальною площею 30 кв.м. складаються з двох суміжних кімнат. У номері: двоспальне ліжко, 1 телевізор, диван, що розкладається, крісла, стіл, холодильник, шафа, тумба для взуття, санвузол з ванною.

загальною площею 18 -20 кв.м. мають балкони з прекрасним видом на море і внутрішній дворик - літнє кафе. Усі номери обладнані двоспальним ліжком або двома роздільними, кріслом-ліжком (додаткове місце), телевізором, столом, шафою, холодильником, тумбою для взуття санвузлом з душовою кабіною.

від м. Сімферополь до м. Алушта або санаторію «Утес» автобусом або маршрутним таксі від м. Алушта до санаторію «Утес» автобусом або маршрутним таксі.

Душ, Телевізор, Електричний чайник, Кондиціонер, Холодильник, Фен, Сигналізація, Мінібар, Стіл, Частота прибирання (щодня ), Зміна постільної білизни (1 раз в 5 дня ), Балкон, Санвузол, Різне (велика шафа сукні з дзеркалом, тумбочки, крісло-ліжко, тумбочка для взуття ), Частота прибирання (щодня), Зміна постільної білизни (1 раз на 5 днів), Різне (велика шафа з дзеркалом, тумбочки, крісло-ліжко, тумбочка для взуття)

Душ, Телевізор, Електричний чайник, Кондиціонер, Холодильник, Фен, Сигналізація, Мінібар, Стіл, Частота прибирання (щодня ), Зміна постільної білизни (1 раз в 5 дня ), Ліжко (двоспальне ), Балкон, Санвузол, Різне (велика шафа сукні з дзеркалом, тумбочки, крісло-ліжко, тумбочка для взуття ), Ліжко (двоспальне), Частота прибирання (щодня), Зміна постільної білизни (1 раз на 5 днів), Різне (велика шафа з дзеркалом, тумбочки, крісло-ліжко, тумбочка для взуття)

Душ, Телевізор, Електричний чайник, Кондиціонер, Холодильник, Фен, Сигналізація, Мінібар, Частота прибирання (щодня ), Зміна постільної білизни (1 раз в 5 дня), Ліжко (велике двоспальне), Балкон, Санвузол, Різне (велика шафа сукні з дзеркалом, тумбочки, крісло-ліжко, стіл, тумбочка для взуття, сигналізація ), Ліжко (велике двоспальне), Частота прибирання (щодня), Зміна постільної білизни (1 раз на 5 днів), Різне (велика шафа з дзеркалом, тумбочки, крісло-ліжко, стіл, тумбочка для взуття, сигналізація)

Душ, , Телевізор (2), Електричний чайник, Кондиціонер, Холодильник, Фен, Сигналізація, Мінібар, Стіл, Частота прибирання (щодня ), Зміна постільної білизни (1 раз в 5 дня ), Ліжко (велика двоспальна ), Санвузол, Різне (крісло, передпокій з гардеробом, тумби з взуттям ), Телевізор (2), Ліжко (велике двоспальне), Частота прибирання (щодня), Зміна постільної білизни (1 раз на 5 днів), Різне (крісло, гардероб, тумби з взуттям)

УВАГА!!! При поселенні додатково сплачується туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання (ст. 268 Податкового кодексу України).

Забронювавши номер на сайті, Ви повинні дочекатися підтвердження наявності необхідного номера. У разі підтвердження броні готелем, Вам необхідно внести передоплату у розмірі

В случае нарушения данного правила взимается штраф в размере суммы гарантирующей предоплаты.В случае неприезда в забронированный номер сумма гарантирующей предоплаты. не возвращается.

Мы словно попали в Грецию. Понравилось всё: и номера, и ресторанное питание, и бассейн, и пляж.Особое хорошее впечатление осталось о хозяевах. Лучшее время отдыха с 20.08 по 10.09. В этом году снова едем в \"Ламбат\".

Оставленные отзывы и комментарии отражают субъективное мнение их авторов и публикуются с сохранением авторской орфографии и пунктуации. Мнение автора может не совпадать с мнением nezabarom.ua.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías