Abr 2, 2014
admin

Отель выбрали по отзывам в интернете…

Отдыхал nandemo-best10.com в январе. Был приятно удивлен. Прекрасная атмосфера как в отеле так и природы. Парк и дворец великолепны. Горы, море, климат.

Мы с супругом давно отказались от отдыха в крупных гостиницах. Всё больше тяготеем к небольшим гостиницам, гостевым домам, пансионатам. Года три назад...

Алупка – кліматичний курорт і другий за величиною після Ялти курорт ПБК. Відпочинок в Алупці – це поєднання спокійного відпочинку з варіантами для тих, хто любить веселе нічне життя. Алупка - відпочинок і оздоровлення. На території селища розташовано більше 14 санаторіїв, де лікують хвороби легких і верхніх дихальних шляхів Відпочинок в Алупці - це родинний відпочинок. Тепле сонце, чисте море і демократичні ціни роблять це місце кращим для відпочинку з дітьми (Алупка). Розташований курорт біля підніжжя гори Ай-Петрі, в сімнадцяти кілометрах від Ялти. Все узберіжжя порізане невеликими бухтами. Алупка – відпочинок на курорті, який сама природа наділила унікальними кліматичними умовами і природними цілющими багатствами. Багато відомих осіб – художники, поети, письменники – в різний час приїжджали на відпочинок в м. Алупка. І це недивно. Алупка - відпочинок, наповнений цілющім повітрям, живописними ландшафтами, мьяким кліматом, заспокоєнням садів, тишею та спокоєм. З кожним роком все більше туристів віддають перевагу відпочинку на Україні (Алупка).

Алупка: відпочинок біля моря У Алупці знаходиться 23 санаторних пляжів і 6 суспільних. Самим відвідуваним пляжем на відпочинку на морі (Алупка) є Міський. Пляж гальковий, беріг пологий, вода чиста і прозора. Вхід безкоштовний. На пляжі є тіньові навіси, роздягальні, душові, бар, прокат лежаків і парасольок. Пляж Блакитний складається з трьох секцій, розділених пірсами. Один пляж – пісочний, два інших – гальковий. Добре розвинена інфраструктура – є бар з прохолодними напоями, прокат лежаків, роздягальні, є підьїзд для машин. Якщо ви приїхали на відпочинок з дітьми (Алупка), то вам єдиний шлях – на пляж Дитячі купальні. Вода тут дуже чиста, а висока камьяна стіна і великі валуни надають пляжу вигляду величезної ванни. На пляжі можна узяти напрокат тапчан, є роздягальні. Крім того, ви можете відвідати на відпочинку в м. Алупка пляж Жаба, Чорний Горб і Дикий пляж.

Житло в Алупці Знайти потрібне житло в Алупці не складе труднощів. Вигідне поєднання відпочинок - ціни (Алупка) залучає на курорт велика кількість відпочивальників. На курорті розташована велика кількість готелів на будь-який смак і гаманець. Можна знайти відпочинок недорого (Алупка) і з оздоровленням в пансіонаті, є житло як VIP-класу для людей з достатком, так і економ-клас для туристів, що віддають перевагу дешевому відпочинку (Алупка).

Памьятки Алупки Головна памьятка міста – палац і парк, що оточує його. Палац був зведений в середині XIX століття. Він відрізняється витонченістю внутрішньої обробки і різноманітністю архітектурних стилів. Щороку палац відвідують тисячі туристів.

Розваги і відпочинок в Алупці У Алупці для любителів розваг є безліч кафе з живою музикою і нічний клуб. На пляжах - банани, водні мотоцикли, катамарани. Крім того, можна різноманітити свій відпочинок на Чорному морі (Алупка) екскурсіями по Криму, або піднятися на гору Ай-Петрі або зьїздити в сусідні селища.

Алупка: відпочинок взимку Алупка хороша у будь-який час року. Двері готелів, пансіонатів, баз відпочинку відкриті для туристів цілий рік. Особливо підійде зимовий відпочинок в Алупці тим, хто приїжджає сюди оздоровитися. Морське повітря, насичене фітонцидами сосен і морськими мікроелементами благотворно впливає на організм людини. Тому в зимовий період рекомендують приїжджати літнім людям і дітям. В цей час наплив туристів зменшується, що значно впливає на вартість відпочинку в Алупці. Ціни на житло і харчування знижуються. Можна зняти дуже хороший номер, але вже за зовсім іншою ціною, чим влітку. Зимовий відпочинок в Алупці - найдешевший відпочинок в Алупці.

Отель выбрали по отзывам в интернете.К достоинствам отеля могу отнести то ,что на территории есть сауна и бассейн.Из номера открывается чудесный вид...

Отдыхал в январе. Был приятно удивлен. Прекрасная атмосфера как в отеле так и природы. Парк и дворец великолепны. Горы, море, климат.

Мы с супругом давно отказались от отдыха в крупных гостиницах. Всё больше тяготеем к небольшим гостиницам, гостевым домам, пансионатам. Года три назад...

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías