Mar 31, 2014
admin

Існує безліч різноманітного обладнання…

Це повний www.mapion.co.jp набір, який призначений для правки кузова, виправлення невеликих, середніх і великих вм ятин.У комплект входить: Контактний затискач з кабелем 3 м Затискач для правки Захвати для витягування 5 шт. Важіль для правки Стрижневий важіль для праки Стрижневий важіль для витягування 0,8 м Важіль для розтягування 1,20 м Набір підпірок Гачки Додатковий набір для правки сталі Набір стержнів для витягування

Апарат здійснює:Контактне 2-х стороннє зварювання це можливо завдяки пневматичним кліщам, одностороннє зварювання за допомогою пістолета для виправлення, витягування, приварювання болтів, латки та ін..

Апарат інвертерного типу, здійснює контактне 2-х стороннє зварювання за допомогою Х-подібних пневматичних кліщів з великою силою стиснення.Можливе одностороннє зварювання за допомогою пістолета для виправлення, витягування, приварювання болтів, та ін.

Установка плазмового різання з вбудованим компресором розроблені для того, щоб полегшити роботу в тих випадках, коли необхідно проводити роботи на віддаленні від джерела стиснутого повітря і необхідно забезпечити високу якість проведених робіт.

Апарат повітряно-плазмового різання з контактним збудженням пілотної дуги. Виробляє швидку різку без деформації всіх провідних матеріалів, наприклад сталі, нержавіючої сталі, оцинкованої сталі, алюмінію, міді, латуні і т.д. Модель оснащена компресором і не потребує додаткового з єднання з джерелом стисненого повітря ззовні.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías