Mar 26, 2014
admin

Стіни кімнати є основним фоном…

Відомо, що колір приміщення може візуально збільшувати або зменшувати його площу. Якщо в приміщенні були поклеєні шпалери темних відтінків, то воно здається візуально меншим, і , відповідно, якщо використано шпалери світліших відтінків, кімната може здаватись трохи більшою, аніж є насправді. Проте, темні шпалери, трохи зменшуючи площу, можуть зробити кімнату затишнішою. Кімнати, стіни яких забарвлені в світлі, тепліші тони, виглядають більш просторими, що можна вигідно використати при фактично невеликій площі кімнат.

Кольори можуть бути теплими, або холодними. Вибираючи колір шпалер, варто пам ятати, що досить світлі і добре освітлені кімнати можна обклеювати "холодними" кольорами (синій, блакитний, бузковий, рожевий, світло-сірий, сріблястий і ті відтінки зеленого, в яких переважає синій колір). Для таких кімнат можна обрати шпалери і більш глибоких і темних тонів: бордо, темно-теракотовий. До "теплих" тонів відносять жовтий, червоний та їх відтінки: кремовий, оранжевий, оранжево-рожевий, золотистий, абрикосовий, кавовий, коричневий, шоколадний, рожево-жовтий, світло-червоний, а також зелені кольори, у яких переважають жовті , а не сині відтінки.

Також варто мати на увазі, що обклеюючи кілька кімнат у квартирі, шпалери слід підбирати за кольором таким чином, щоб уникнути як одно http://www.jobtalk.jpманітності, так і різких контрастів. Не рекомендується поєднувати темні та дуже світлі, дуже бліді і надто яскраві шпалери. Правда, в деяких випадках застосовується і інший принцип - принцип контрастних поєднань. Для прикладу, якщо вітальню обклеюють яскравими шпалерами з крупним малюнком, то в інших кімнатах можна використовувати шпалери м'яких, світлих тонів. Цей принцип контрастних сполучень не підходить для обробки суміжних кімнат - у них треба намагатися підбирати забарвлення так, щоб їх перехід від однієї кімнати до іншої був плавним.

При виборі шпалер також потрібно зважати, що при денному та штучному освітленні шпалери можуть спрявляти дещо інше враження, і колір може злегка змінюватись залежно від освітлення.

Загалом існує багато моментів, на які потрібно зважати при виборі кольору шпалер, та при поєднанні кольорів у різних приміщеннях. В

Ви завжди зможете проконсультуватись з дизайнером щодо кольору шпалер, та переглянути наші каталоги, в яких представлені сотні кольорових, стилістичних, та дизайнерських рішень.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías