Mar 19, 2014
admin

У наш час дуже багато ручних інструментів…

Настільні плиткорізи застосовуються fukuokabrand.com для професійної обробки плитки. На настільному Плиткорез можна регулювати хід ріжучого вузла, має зручний механізм для розколювання оброблення матеріалу, після того як його надрізали. Він має обширну робочу платформу, яка має опцію поділу робочого столу.настільні плиткорізи

Настільні плиткорізи , які належать серії SUPER PRO, ріжуть керамічну плитку на різну глибину. Глибина становить від п'яти до дев'ятнадцяти міліметрів. Настільні плиткорізи BASIC PLUS виконують розріз плитки від чотирьох до дванадцяти міліметрів. Також існують професійні моделі настільних плиткорізів, Вони на відміну від роликових плиткорізів серії BASIC, виконую розріз керамічної плитки на дві частини і більше.

Плиткорізи електричні набагато краще, ніж ручні і мають багато переваг. Електричні плиткорізи працюють з більш товстими матеріалами. Дуже легко розрізають кам'яні і керамічні плитки. Але обов'язково потрібно вибирати свій диск для кожного матеріалу.

Дивлячись для яких цілей, буде використовуватися плиткоріз, потрібно вибирати ручний або електричний. Якщо використовувати його в домашніх цілях, то достатньо буде користуватися ручним плиткорізів. Електричні моделі коштують набагато дорожче, ніж ручні. І брати електричний плиткоріз для викладання декількох метрів плитки в будинку просто не економічно і недоцільно.

Ручні плиткорізи призначені для роботи з плиткою невеликої товщини. Рекомендується використовувати для різання плитки товщиною не більше 15 міліметрів. Якщо використовувати при великій товщині, то ви ризикуєте зламати інструмент або зіпсувати матеріал.

Якщо ж ви займаєтеся надання послуг, пов'язаних з укладанням плитки, то краще купити електричний плиткоріз. З ним ви набагато заощадите час і свої сили на виконання даної роботи. Вони складаються з головного елемента - алмазний диск, висувний столик, розмічальну пристосування, двигун, який приводить в обертання ріжуче лезо.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías