Mar 14, 2014
admin

Граніт та мармур реставраціямармуру…

Шліфовка.Шліфовка проводить видалення дрібних і глибоких подряпин, залишаючи після себе шорстку поверхню, але вже без подряпин.

Поліровка.Поліровка - це наступний етап після шліфовки, за допомогою, якого проводиться видалення післяшліфувальної шорсткості поверхні. Після поліровки поверхня стає гладкою.

Кристалізація.Кристалізація відполірованої поверхні робить поверхню майже дзеркальною, що надає підлоговому покриттю красивого, багатого вигляду і при цьому поверхня залишається неслизькою.

Нанесення захисного складу. Нанесення захисного складу проводиться, для того, щоб, надати граніту красивий зовнішній вигляд і для найбільш довгого збереження результатів робіт.

Миття вікон.Миття вікон включає декілька етапів: миття віконних рам, підготовка і очищення, миття скла.

Миття віконних рам. Перед миттям скла, рами і підвіконня протираються м'якою тканиною, щоб видалити з них пил, а у разі потреби, рами і підвіконня ретельно миються.

Підготовка і очищення.Давно не мите, або сильно забруднене скло, обполіскується чистою водою, а потім очищається жорстким мийним скребком, падом.

Миття та сушка скла.Длямиття скла на нього наноситься миючий розчин за допомогою розпилювача,губки, щітки або мийного скребка. Після чого, скло миється губкою,щіткою або мийним скребком. Миючий розчин з скла віддаляється задопомогою гумового скребка (зганяння).

Прибирання і відновлення блиску твердого інапівтвердого підлогового покриття.Окрімцього, компанія виконує клінінг глазурованої керамічної плитки, лінолеумуі ПВХ.

Прибирання мармуру і глазурованої керамічноїплитки.Прибираннятвердого покриття.Віддаляєтьсясухий бруд і пил за допомогою сухої швабри або порохотягу.Підлогамиється шваброю, натирачем або машиною, використовуючи нейтралізуючийрозчин рідкого мила, розчиненого у воді.Збирається нейтралізуючийрозчин, що залишився, порохотягом вологого прибирання, або миючимпорохотягом з насадкою для миття підлоги.Після висихання, підлогуполірують, щоб закрити пори і тим самим захистити матеріал від руйнування.

Прибирання лінолеуму та ПВХ.Виконання прибирання напівтвердого покриття. Віддаляється бруд і пил за допомогою сухої швабри або порохотяга. Наноситься велика кількість нейтральноїчистячої речов www.detail.chiebukuro.yahoo.co.jpини. Підлога обробляється підлогомиючою машиною, а області, недоступні для машини, чистятьсявручну. Збирається вода, що залишилася, порохотягом вологого прибирання. Потім підлога обробляється спеціальнимспособом поліровки, шляхом нанесення на нього грунту.

Очищення килимів (килимового покриття) та меблів.Існує три способи чищення килимів: сухе (напіввологе), інтенсивне та вологе. Вибір чищення проводитьсяз обліку ступеня забруднення килимового покриття і з урахуванням того, що, знаходиться під килимом(паркет, дсп, цемент, лінолеум і так далі).

Cухе очищення килимів.Процессухого чищення полягає в тому, що, відносно суха, заздалегідь підготовленапіна розподіляється всередину килима за допомогою валкових абодискових щіток. Піна розчиняє бруд в килимі і розкладається опісляза досить короткий час. Потім вся речовина віддаляється за допомогоюковромиючої машини.

Вологе чищення килимів.Вологечищення килимів полягає в розподілі миючого розчину за допомогоюдискової машини, яка за допомогою сильної механічної дії дозволяєвідчистити навіть дуже сильне забруднення килимового покриття.Після розподілу миючого розчину, проводиться його видалення .

Інтенсивне чищення килимів.Інтенсивнечищення застосовується для чищення килимового покриття надсильногозабруднення того, що містить жувальну гумку, плями невідомого характеру,плями, що задавнилися, затоптані ділянки (стежини). Її технологіїсхожі з вологим чищенням килимів, єдина відмінність полягає в індивідуальномупідході до кожного забруднення (наприклад, до плями).

Очищення меблів.Чищенням'яких меблів проводиться двоетапним шляхом.Спочатку обробляютьсяособливо забруднені місця спеціальним хімічним засобом, за допомогоюякого відбувається розщеплювання грязі. Потім шляхом чищення екстракторапроводиться видалення хімічного засобу, пилу, бруду із структурим'яких меблів.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías