Mar 11, 2014
admin

Ванна кімната найбільш відвідуване…

Наше http://amazon.co.jp життя складається з дрібниць. Комфортне життя можлива завдяки комфортним дрібницях. Ванна кімната для більшості з нас є свого роду SPA салоном місцем, де насправді можна очиститися, відпочити, розслабитися і змити всю втому, яку накопичилася за день. У цьому і криється причина того, чому ванна кімната повинна не тільки виконувати суто практичні функції, а й бути затишною, красивою і стильною.

Вибір змішувача для ванної має на увазі пошук не найбільш економного, а саме потрібного варіанту, за відповідною ціною. Дизайн, якість і ціна ось на що слід звертати увагу в першу чергу. Від якісного змішувача для ванної очікується, що він буде виконувати своє призначення не один рік. Хороший змішувач буде безперебійно працювати п ять, сім і більше років. Саме тому при виборі змішувача варто покладатися на надежный источник в інтернеті, щоби не переплачувати та не придбати непотріб.

Важільного типу. Сьогодні такі змішувачі є найбільш поширеними. Діють завдяки кульовому механізму. Регулювання потоку і температури води здійснюється за допомогою одного важеля. У якісних змішувачів хід важеля і зміна температури плавні, без ривків.

Класичні двохвентильні змішувачі. Цей тип знайомий багатьом ще з часів СРСР. Один вентиль регулює натиск гарячої, другий холодної води. Простота ремонту та обслуговування цього типу змішувачів поєднується з недостатньою зручністю у використанні в порівнянні з одноважільним змішувачем.

Досягнення нових технологій - безконтактні сенсорні змішувачі. Працюють за типом електросушарок в громадських туалетах: підніс руки до носика крана потекла вода, прибрав руки потік зупинився. Такий тип змішувача бажано встановлювати тільки на умивальник. Його використання допомагає зменшити витрату води.

Змішувачі, обладнані термостатом. Одного разу виставлена ??температура води зберігається в налаштуваннях механізму цього змішувача і на наступний раз достатньо тільки включити воду. Підходяща температура буде виставлена ??автоматично.

У випадках, коли у ванній відсутня раковина, або є раковина, але не планується встановлювати на неї окремий змішувач, вибирайте змішувач на ванну з довгим виливом, який має достатній радіус повороту. Завдяки цьому, вам буде зручніше мити руки над ванною, або над рядом стоячою раковиною. В іншому випадку, якщо планується два змішувача у ванну кімнату, сміливо зупиняйтеся на моделях з коротким виливом без можливості повороту.

При виборі моделі для ванної важливо звертати увагу на конструкцію перемикача на душовій шланг. Перемикач може бути виконаний як у формі важеля, так і у формі клапана. Перший варіант більш кращий зважаючи на свою надійності. У другому випадку зверніть увагу на наявність виступу на клапані перемикача це допоможе без зусиль користуватися ним навіть мокрими руками.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías