Mar 10, 2014
admin

P { marginbottom 0 08in direction…

КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК пропонує послуги щодо забезпечення збереження документації uabrand.com, цінних паперів, коштовностей, готівкових грошей своїх клієнтів. Для цього банк надає в оренду індивідуальні сейфи. Банк забезпечує повне збереження Ваших цінностей і неможливість доступу до Вашого сейфу сторонніх осіб.

До ваших послуг - у тимчасове платне користування (оренду) індивідуальні банківські сейфи габаритами 6х37х24,5 9х37х24,5 13,5х37х24,5 17х37х24,5 19х37х24,5 21х37х24,5 27х37х24,5 на строк від тридцяти днів.

Клієнт обирає підходящий розмір сейфа. Клієнту видається унікальний ключ. Сейф відкривається одночасно двома ключами, один з яких у клієнта, інший у співробітника банку.

реєстраційний номер облікової картки платника податків (облікова картка не пред являється, якщо в паспорті клієнта проставлено відмітку органів доходів і зборів про

4. Внести плату за ключі від сейфа, яка є сумою забезпечення можливих витрат Банку у разі неповернення (втрати) ключа клієнтом згідно тарифів Банку. По закінченні терміну дії договору сума забезпечення повертається клієнтові за умови повернення отриманих від Банку ключів.

За користування сейфом клієнт сплачує Банку орендну плату згідно тарифів Банку, клієнт може внести плату готівковим або безготівковим перерахуванням.

Довіреність клієнта - фізичної особи повинна бути завірена нотаріально або уповноваженим співробітником Банку в присутності довірителя і його довіреної особи.

Довіреність від імені клієнта - юридичної особи повинна бути завірена нотаріально або оформлена на фірмовому бланку клієнта, підписана керівником та завірена печаткою клієнта.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías