Feb 26, 2014
admin

Не так давно в столиці росії москві…

Таке місце розташування http://www.vernreviews.tblog.com обрали невипадково - вокзал пов`язаний аероекспресом з аеропортом Шереметьєво, а це надзвичайно зручно для приїжджих гостей.

Капсульні готелі вже користуються величезною популярністю в Японії, оскільки звичайні готелі там дуже дорогі, тому їх може дозволити собі далеко не кожен турист. Відтак, переночувати в капсульному готелі коштує приблизно 20-40 доларів.

В основному такий готель складається з так званих спальних осередків розміром приблизно 2 1 1,25 метра, які знаходяться один над одним у два яруси. Гості проживають в просторих і комфортабельних капсулах, точніше сказати сліпбоксах, продуманих до дрібних деталей командою професійних російських архітекторів.

Всього в готелі є 61 кабіна, з них 46 двомісних, де ліжка знаходяться одне над іншим. Скоро для відвідувачів відкриють ще 10 одномісних сліпбоксів з широким ліжком і телевізором. Ванні кімнати, душові кабіни та туалети тут є на кожному поверсі. Тут ретельно стежать за чистотою - ванну кімнату прибиральниця старанно вичищає після кожного відвідувача.

Для аудіовізуальних і друкованих ЗМІ використання будь-яких матеріалів, розміщених на нашому сайті, дозволяється за умови усного або друкованого посилання на портал

. Для інтернет-видань та інших веб-сайтів – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому або другому абзаці матеріалу на портал

. Посилання і гіперпосилання є обов'язковими, незалежно від повного або часткового використання наших матеріалів. У разі порушення будь-якого з цих пунктів портал "ЧаРівне.інфо" залишає за собою право захищати свої права та інтереси у судовому порядку. Всі права захищені чинним законодавством України. Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів. Редакція залишає за собою право редагувати надані їй матеріали. За матеріали у рубриці «Блоги» редакція порталу відповідальності не несе, оскільки їх публікують виключно автори блогів.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías