Feb 26, 2014
admin

Тепер коли з явилися повністю…

Сталеві www.terryc.freeblog.biz піддони також покриті емаллю. По міцності і довговічності аналогічні чавунним, швидко прогріваються. Щоб знизити рівень шуму від струменів води, нижню частину піддону покривають монтажною піною або встановлюють його на гумові прокладки. При виборі піддонів, покритих емаллю, слід звернути увагу на товщину емалевого покриття. Їх встановлюють на каркас або опори.

Фаянсові піддони гігієнічні і стійкі за рахунок своєї масивності. При встановленні на недостатньо рівну поверхню можуть виникнути труднощі, оскільки у них немає регульованих ніжок. Прогріваються такі піддони набагато довше інших і, як і будь-який інший фаянс можуть легко розбитися.

Акрилові піддони. Легкі, красиві, гігієнічні. Щоб позбавити від єдиного недоліку м якості, їх армують скловолокном. Акрилові піддони мають каркас на регульованих ніжках.

Розміри піддонів, так само як і їх глибина бувають різні. Саме ці розміри визначають конфігурацію кабіни. На мокрому піддоні легко посковзнутися, тому на поверхню наноситься рифлення, антиковзаюче покриття або використовується дерев яні грати. Піддон повинен комплектуватися сифоном-трапом. Бажано здобувати сифон разом з піддоном, оскільки у різних виробників розміри сифонів і піддонів можуть не підійти один до одного. Можна не купувати піддон, а встановити душову кабіну на самостійно зроблений п єдестал. У ньому робиться система зливу, при влаштуванні закладається гідроізоляція, а потім на цю підставу встановлюється сама душова кабіна. Душова кабіна може створюватися як з каркасом, так і без нього. Каркас, як правило, робиться з алюмінієвого профілю. Огороджувальні конструкції, що виконують роль стін, монтуються з полістиролу або загартованого скла, матового, тонованого, прозорого або візерункового. Стіни зі скла дорожче, але воно довговічніші і не мутніє від часу.

Безкаркасні кабіни бувають тільки з загартованого скла гнутого або прямого. У цьому випадку огорожу кріпиться до стіни і до піддону. Дверки душових кабін бувають розсувні, орні і поворотно-зсувні.

На відміну від збірних кабін душові моноблочні кабіни не вимагають практично ніяких клопоту при установці. Вони вже повністю укомплектовані всім необхідним. Треба тільки підвести воду і підключити злив до каналізації. Вибір обмежується розміром і ціною. Новости по теме:Поиск КатегорииДвериДизайнДомИнструментыЛандшафтОкнаОстальноеСтроим ДомПартнеры проектаСвежие записиПідлога ПаркетПідлога ЛамінатПідлога ЛінолеумПідлога КовролінПідлога Плитка 2010 Сhalet style - Дизайн: ByPrelco, перевод: Create.ru – создание сайта

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías