Feb 26, 2014
admin

Бамбукові шпалери це натуральний…

Бамбук raysuttleblog.webs.com не вигорає на сонці і володіє підвищеною зносостійкістю, його можна клеїти прямо на бетон, цегла або брус без спеціальної обробки поверхні на рідкі цвяхи!

Якщо шпалери монтуються на гіпсокартон, ДСП, ДВП або брус можна використовувати меблевий степлер або декоративні шпалерні гвоздики, в цьому випадку навіть необов язково наносити склеювальний шар.

Таким чином з процесу обробки можна виключити такі складні операції, як вирівняти і грунтовка стіни (стелі, підлоги, і т. д.).

Не можна використовувати водорозчинний або водомісткими клей. Найкраще підійдуть звичайні рідкі цвяхи .

Поверхня, на яку будуть нанесені бамбукові шпалери не повинна бути покрита крейдяний штукатуркою або відшаровуватися фарбою.

Після нанесення смужок рідких цвяхів треба дати клею трохи підсохнути і при нанесенні на стіну не притискати шпалери дуже щільно, щоб клеюча маса залишалася пластичною шаром під шпалерами після часткового висихання (через 5-10 хвилин) притиснути щільніше до стіни.

При розкрої бамбукових шпалер поперек, досить макетного ножа (вставити між рейками і вести до краю).

При розкрої вздовж можна використовувати ножиці по металу, якщо великий обсяг робіт найзручніше ручна бормашина з маленькою відрізний циркулярною пилкою.

І найголовніше! Перед роботою розгорніть рулон в тому приміщенні, яке буде піддаватися облицюванні і дайте бамбуку просохнути (або, навпаки, зволожити) пару днів.

Якщо ви дизайнер, можете запастися морилками, фарбами для деревини, лаками, патиною і різними абразивними матеріалами.

Бамбукові шпалери чудово переносять просочення, лакування, особливо красиво виглядає імітація патини з подальшим зашкуріваніем.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías