Feb 25, 2014
admin

Суміш ceresit см 117 призначена…

При blog.mgid.com использовании Internet Explorer 6, 7, 8 возможна некорректная и медленная работа сайта, часть функционала может быть недоступна. Настоятельно Вам рекомендуем выбрать и установить любой из современных браузеров. Это бесплатно и займет всего несколько минут.

Якщо у вас немає доступу до установки програм на цьому комп’ютері, рекомендуємо вам скористатись портативними переносними версіями браузерів ("browser portable edition"). Такі версії браузерів не потребують встановлення на комп'ютер і працюють з будь-якого диска або з вашої флешки:

Суміш Ceresit СМ 117 призначена для облицювання поверхонь з підвищеною щільністю (бетон, природний камінь, азбошифер тощо) будь-якою плиткою з природного каменю, скла, щільного бетону, литого каменю (керамогранiту) тощо, окрім мармуру. Розчинова суміш також ефективна для:

облицювання основ, що зазнають постійних атмосферних впливів (цоколі, тераси, балкони, покрівлі, що експлуатуються, тощо)

облицювання поверхонь без видалення старої плитки, тобто плитка по плитці , за винятком облицювання на глазурованій поверхні

облицювання поверхонь, що деформуються (підлога, що підігрівається електричними елементами). У цьому випадку до розчинової суміші слід додати емульсію

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías