Feb 6, 2014
admin

Компанія cscsoft що спеціалізується…

MatBasic є інтегрованою середовищем для математичного програмування з вбудованим редактором коду і отладчиком програм. Мова високого рівня MatBasic, використовуваний http://progressive.ua в ній, був розроблений спеціально для проведення складних математичних розрахунків при цьому за своєю простотою він порівнянний з мовою BASIC, а по гнучкості з такими мовами високого рівня як C або Паскаль. Завдяки цьому система MatBasic може також використовуватися для навчання основам програмування. Діапазон можливостей MatBasic дозволяє проводити різні операції над числами, комплексними числами і матрицями, користуватися вбудованими функціями лінійної алгебри, створювати власну бібліотеку функцій і багато іншого. Підтримується як текстова, так і графічна візуалізація даних.

-Візуальний інтерфейс роботи з функціями, командами і деякими типами даних мови (матриці, структури і т.д.)

-Матриці і лінійна алгебра (системи лінійних рівнянь, основні операції над масивом, матричний аналіз, логарифми, матричні експоненти і пр.)

-Нелінійні чисельні методи (чисельне інтегрування, рішення диференціальних рівнянь, оптимізація та рішення систем нелінійних рівнянь)

-Операції з поліномами (множення, ділення, обчислення, коріння, похідні, обчислення інтеграла від полінома)

Що стосується ефективності роботи програми, інтерпретатор MatBasic значно продуктивніший, ніж інші інтерпретатори цього ж класу. Це було підтверджено проведеними експериментами з виконання різними інтерпретаторами 10 000 000 ітерацій операцій над комплексними числами на одному і тому ж комп ютері. Matbasic сумісний з Windows 98/2000 / XP / Vista / 7. Безкоштовна пробна версія доступна для завантаження на сторінці продукту. З питань придбання повної версії програми звертайтеся за електронною адресою info@csc-soft.com

Компанія CSC-Soft була заснована в 2003 році. Основна спеціалізація компанії математичні технічні рішення в областях електроніки, електроенергетики та інших суміжних областях. Компанія пропонує готові рішення, а також виконує розробку програмного забезпечення на замовлення. Фахівці компанії мають великий досвід у розробці SCADA систем, систем автоматизації технічних і виробничих процесів, а також управління різними пристроями.

Escribir un comentario



¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías