Jul 17, 2017
Web

ELS LLIBRES DEL SENYOR DOLENT (Cesc Llaverias): «Us deixo recomanant que us llegiu el llibre. Descobrireu una part de la història dAmèrica que explica moltes coses i moltes aparents contradiccions daquell país.»

titulo del libro

MANIFIESTO REDNECK
GOAD,JIM
Editorial DIRTY WORKS
Coleccion: NARRATIVA
ISBN 978-84-944141-8-3
EAN 978849441418

L”editorial Dirty Works s”ha colat entre les meves preferides, i no només per Harry Crews, estan demostrant un criteri a prova de bomba i han aconseguit que el seu segell sigui una garantia de qualitat. I aquest llibre, amb aquest títol i la premonició que no serà precisament políticament correcte… no m”he pogut resistir.
Amb aquest llibre estic aprenent coses, coses sorprenents. Quan es parla de rednecks o white trash es poden fer referències que aplicades a qualsevol raça serien mereixedores de presó. Sembla que els rednecks ho són perquè volen, o que en algún moment la van cagar i per això són com són i viuen com viuen. I no.

Multimedia:


Descargar/Abrir enlace

Escribir un comentario¡Únete a nuestra comunidad!

Bienvenido a nuestra comunidad. Suscríbete a nuestro blog y mantente al día de todas nuestras noticias y novedades.

¡Síguenos en twitter!

Archives

Categorías